Speeltaalhuis Het Eendennest (Paltelaan)

centraal gelegen in Zoetermeer en goed bereikbaar
spelenderwijs extra aandacht voor taal
themagericht werken versnelt de ontwikkeling van uw kind

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

155147389

Openingstijden

maandag 08.45 - 12.45 uur
dinsdag 08.45 - 12.45 uur
woensdag 08.45 - 12.45 uur
donderdag 08.45 - 12.45 uur
vrijdag 08.45 - 12.45 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Dr. J.W. Paltelaan 3 - 5
2712 RN Zoetermeer
Dorp
079 316 47 34

Locatiemanager

Stefan Verlaan
06 30 74 13 12

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Vader-en-moedertje-spelen in de huishoek. Je eigen hut bouwen in de bouwhoek. Of een relaxmomentje pakken in de leeshoek. Uw kind kan zich op allerlei manieren vermaken in één van de verschillende hoeken in de groepsruimte van speeltaalhuis Het Eendennest. Iedere hoek speelt in op een andere beleving. Uw zoon of dochter speelt, werkt en leert in die hoeken aan de hand van diverse thema’s. Zo stimuleren wij de ontwikkeling van uw kind voor meer succes op de basisschool.

Uw kind krijgt niet alleen liefdevolle verzorging …

U bent zo veel mogelijk betrokken bij de activiteiten binnen onze Voor- en Vroegschoolse Educatie. U hoort waar uw kind mee bezig is, welke begrippen hierbij aan bod komen en hoe u thuis kunt aansluiten op onze thema’s. Fijn als uw kind thuis een feest van herkenning beleeft: “Hé, wat leuk! Dat heb ik vandaag ook op Het Eendennest gedaan, papa en mama.” Effectief!

… wij stimuleren spelenderwijs tot ontwikkeling

Omgaan met andere kinderen. Verschillen in waarden en normen. Ziek en gezond zijn. Dat zijn zomaar een paar leerzame thema’s die bij speeltaalhuis Het Eendennest aan bod komen. Gelukkig steunen diverse winkels en instanties ons daarin. Uw kind krijgt bijvoorbeeld bezoek van de jeugdtandarts. Deze arts brengt leuk reclamemateriaal mee. Daarmee versieren we ons lokaal. Eten en drinken is een ander populair thema. Dan gaan we gezellig naar een bekende supermarkt. Ook daar krijgen we herkenbaar reclamemateriaal waarmee het thema gaat leven!

Speeltaalhuis Het Eendennest: centraal gelegen in Zoetermeer

Is bereikbaarheid voor u een belangrijk thema? Kies dan gerust voor speeltaalhuis Het Eendennest. Ons speeltaalhuis ligt centraal in de wijk Dorp gelegen tussen de basisscholen De Vijverburgh en de Paulusschool. En dichtbij uitvalswegen. Daarnaast is het speeltaalhuis goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw kind eindeloos op u moet wachten …

Kaart laden...