Speeltaalhuis Het Flamingonest (Cesar Franckrode)

Informatie & Plaatsing Kinderopvang

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang.
079 346 11 80

LRK-nummer

548719020

Dagcombinaties

  • dinsdagochtend, donderdagmiddag, vrijdagochtend
  • maandagochtend, dinsdagmiddag, donderdagochtend
  • maandagmiddag, woensdagochtend, vrijdagmiddag

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.15 - 11.45 uur en 12.45 - 15.45 uur.
Woensdag van 08.15 - 12.15 uur.

Adres

Cesar Franckrode 70 - 72
2717 BG Zoetermeer
Buytenwegh
079 321 14 72

Locatiemanager

Bellen?

IPK

079 346 11 80

Locatie

079 321 14 72

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Het Flamingonest biedt kinderopvang (kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en speeltaalhuis) aan in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer.

Ligging

In wijk 17, Buytenwegh in Zoetermeer, bevindt speeltaalhuis Het Flamingonest (Cesar Franckrode) zich in openbare basisschool De Watersnip. De buitenschoolse opvang is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, ligt dichtbij uitvalswegen en beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Op deze locatie is ook buitenschoolse opvang Het Flamingonest gevestigd.

Wat biedt speeltaalhuis Het Flamingonest (Cesar Franckrode)?

Speeltaalhuis Het Flamingonest (Cesar Franckrode) werkt met de vroeg- en voorschoolse educatie. En is gelegen in het hartje van de wijk Buytenwegh te Zoetermeer. De kinderen krijgen volgens de Piramide-methode een combinatie van spelen, werken en leren aangeboden, aan de hand van thema’s. Het doel is de ontwikkeling van onze kinderen zodanig te stimuleren dat ze met succes de basisschool kunnen doorlopen.

Het Flamingonest beschikt in OPOZ-school ‘De Watersnip’ over een eigen groepsruimte. De groepsruimte is geheel ingericht op de doelgroep, waarin verschillende hoeken zijn gecreëerd. Zo kunnen de kinderen zich vermaken in een huishoek, een bouwhoek en de leeshoek. Al deze hoeken zijn duidelijk voorzien van pictogrammen zoals dat hoort bij een speeltaalhuis. Per maand kan de inrichting worden aangepast op het thema waarin gewerkt wordt. Het vaste team van gekwalificeerde pedagogisch medewerkers verzorgen niet alleen liefdevol uw kindje, maar bieden hem/haar extra mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Daarbij wordt u als ouder zo veel mogelijk betrokken door middel van ons VVE-thuisproject en de ouderbijeenkomsten. Op deze ouderbijeenkomsten krijgt u te horen waar de kinderen mee bezig zijn, welke begrippen hierbij aan bod komen en hoe u thuis kunt aansluiten op dit thema. Op speeltaalhuis Het Flamingonest maakt uw kind op leerzame wijze kennis met de omgang met andere kinderen en verschillende waarden en normen.

Kom de meerwaarde van speeltaalhuis Het Flamingonest (Cesar Franckrode) ontdekken, waar de kinderen samen lerend spelen en de beste voorbereiding krijgen voor later!