Speeltaalhuis Het Kiwinest

lokaal in basisschool IKC de Saffier
veel aandacht voor taalontwikkeling
uitdagende speelleeromgeving

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

996426784

Scholen

IKC de Saffier

Openingstijden

maandag 08.15 - 12.15 uur
dinsdag 08.15 - 12.15 uur
donderdag 08.15 - 12.15 uur
vrijdag 08.15 - 12.15 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Speeltaalhuis Het Kiwinest is onderdeel van kinderdagverblijf Het Kiwinest.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Electrablauw 5
2718 JT Zoetermeer
Rokkeveen
079 361 14 30

Locatiemanager

Erna Maassen
06 12 50 28 14

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

We zijn een peuterspeelzaal met heel veel aandacht voor taal. Zodat uw kind geen taalachterstand heeft als het naar de basisschool gaat. Brengt u uw kind twee ochtenden of vier ochtenden (doelgroepkinderen) per week naar speeltaalhuis Het Kiwinest? Uw kind is van harte welkom bij ons. Kom gerust een keer kijken!

Taalontwikkeling voor peuters bij speeltaalhuis Het Kiwinest

Peuters zijn ontzettend leergierig en ze leren nog zo gemakkelijk. Het is geweldig om te zien dat de peuters die bij ons komen na een paar weken al meer woorden kennen. En meer lef hebben om zelf te praten. Als je iets als spelletje aanbiedt, dan willen ze zo graag hun best doen. We werken steeds met een thema. Zodat uw kind allerlei soorten begrippen leert. Dat thema komt terug in alle taalspelletjes die we doen. In het voorlezen. In de liedjes die we samen zingen. Je ziet gewoon dat het werkt.

Een ochtend spelen met andere peuters

U bent van harte welkom in ons lichte, gezellige lokaal. Daar ziet u in de ene hoek een paar peuters samen een toren bouwen en weer omgooien. In de andere hoek wordt op het speelkeukentje een ei gebakken voor de pop. Een paar peuters laat zich lekker voorlezen op de bank. En wie speelt daar met klei? Soms spelen we binnen. Of buiten in de zandbak of met de fietsjes. Soms doen we met de hele groep een spel. En op andere momenten mogen de kinderen kiezen wat ze het liefst willen doen. We maken er altijd een leuke ochtend van.

Het Kiwinest, een vertrouwde omgeving voor uw kinderen

Bij Het Kiwinest kunt u terecht voor het speeltaalhuis, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. En dat allemaal in basisschool IKC de Saffier. Heel gemakkelijk als u meerdere kinderen heeft. U heeft maar één adres om ze te brengen en op te halen. De kinderen groeien op in een vertrouwde omgeving. En de pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken nauw samen aan de ontwikkeling van uw kind.

Kaart laden...