Speeltaalhuis Het Koekoeksnest (Zanzibarplein)

locatie in sporthal Oosterpoort
veel buitenspeelmogelijkheden
goede samenwerking met consultatiebureau en basisscholen

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

224571382

Openingstijden

maandag 08.45 - 12.45 uur
dinsdag 08.45 - 12.45 uur
donderdag 08.45 - 12.45 uur
vrijdag 08.45 - 12.45 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Zanzibarplein 72
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
079 331 79 02

Locatiemanager

06 13 24 70 73

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Woezel en Pip. Dora en Diego. En twee ruime lichte lokalen ingericht met verschillende hoeken. Wat wil uw kind nog meer? Misschien lekker losgaan met sport en spel? Ook dat kan bij ons. Speeltaalhuis Het Koekoeksnest bevindt zich in het gebouw van sporthal Oosterpoort. Precies op de locatie waar ook buitenschoolse opvang Het Koekoeksnest zit. Alles lekker dicht bij elkaar. Dat voelt vertrouwd en veilig voor uw kleine. En daar zorgen wij met alle liefde voor …

Spelen bevordert de ontwikkeling van uw kind

Denkt u er weleens over na hoe uw kind het straks vindt op de basisschool? Heeft hij of zij genoeg gespeeld? Vindt uw zoon of dochter het leuk om te leren? Wij beginnen al heel vroeg met het stimuleren. In speeltaalhuis Het Koekoeksnest werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie. Die speelse methode heet Piramide. Binnen Piramide stimuleren wij steeds weer de spel- en taalontwikkeling van uw kind. Zo heeft uw kleine al een voorsprong op de basisschool.

Speeltaalhuis Het Koekoeksnest met sportvelden en speeltuin

Wij spelen graag alle seizoenen buiten. Frisse lucht en lekker bewegen. Essentieel voor uw kind. Gelukkig grenst ons speeltaalhuis aan een uitdagende buitenspeelruimte met grote sportvelden. Daar heeft uw kind alle ruimte om te genieten. Ook gaan we regelmatig met de kinderen naar de speeltuin aan de overkant. Of we plannen een interessant uitje in de wijk. Hartstikke spannend en leuk: een kijkje in een echte basisschool tussen de grotere kinderen.

Samenwerking: scholen, consultatiebureau, u en wij

Heeft uw kind een indicatie? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met het consultatiebureau en de basisscholen in de buurt. We dragen de belangrijkste kenmerken van de ontwikkeling van uw kind over aan de basisschool. Zo kunnen zij aanhaken waar wij zijn gebleven. Allemaal in overleg met u. Uw kind merkt daar niets van en speelt zorgeloos door!

Kaart laden...