Speeltaalhuis IKC De Waterlelie

de plek met één team, één visie en een ononderbroken ontwikkelingslijn
onze kernwaarden: gezond, betrokken, uitdagend en toekomstgericht
extra aandacht voor taal, op een speelse manier

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

259989186

Openingstijden

maandag 08.45 - 12.45 uur
vrijdag 08.45 - 12.45 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Goudenregenzoom 73
2719 HE Zoetermeer
Rokkeveen
06 - 25 03 87 39

Locatiemanager

Vivien de Koning
06 - 50 58 92 82

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

Stelt u zich eens voor. De komende tien jaar brengt u uw kind naar hetzelfde gebouw voor peuteropvang, onderwijs en voorschoolse opvang. Hij of zij gaat daar eerst twee jaar naar het speelhuis. En daarna acht jaar naar de basisschool. Met de buitenschoolse opvang vlakbij (Plataanhout 53). Dit klinkt misschien lang. Maar het voordeel is dat uw kind opgroeit in een vertrouwde omgeving waarbinnen alle medewerkers dezelfde visie hebben. De ontwikkeling van uw kind staat bij ons voorop. En daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Onze pedagogisch medewerkers stimuleren uw kind zichzelf te ontwikkelen

Dit doen zij door met uw kind spelletjes te spelen waardoor hij of zij nieuwe woorden leert. Of ze zingen liedjes, leren rijmpjes en vertellen verhaaltjes. Dit gebeurt allemaal rondom het thema waar we op dat moment mee werken. We volgen de thema’s van het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma Piramide. Daarnaast is er genoeg speelgoed om mee te spelen. En uw kind kan met andere kinderen spelen in verschillende hoeken. Tenslotte zijn we regelmatig creatief bezig met papier en lijm, verf en klei.

Bij Speeltaalhuis IKC de Waterlelie spelen we elke dag buiten

Dit doen we op het omheinde schoolplein. Daar kan uw kind naar hartenlust klimmen, rennen, steppen en spelletjes doen. Naast het buitenspelen maken we regelmatig uitstapjes. We gaan bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, de speeltuin of nemen een kijkje in de groepen bij basisschool De Waterlelie.

Wij kiezen voor gezond

Speeltaalhuis IKC de Waterlelie biedt uw kind een gezonde basis. Daarom kiezen wij voor gezonde tussendoortjes en gezonde traktaties. De kans is dus groot dat uw kind zijn of haar dagelijkse hoeveelheid fruit al op heeft als u hem of haar komt ophalen.

Is uw kind bijna 4 jaar? Dan is het tijd voor de basisschool!

Wij zorgen voor een goede overdracht naar de school. Het maakt daarbij niet uit of het een school binnen of buiten IKC De Waterlelie is. Onze pedagogisch medewerkers vullen een overdrachtsformulier in en brengen dit naar de school van uw keuze. Wilt u gebruikmaken van de BSO als uw kind naar de basisschool gaat? Dan kan hij of zij naar BSO Het Houtsnipnest. Daar vangen wij kinderen op van basisschool IKC De Floriant en van het onderwijs van IKC De Waterlelie.

Kaart laden...