Speeltaalhuis KC De Entree

speel- leerplein
doorlopende leerlijn kinderopvang-basisonderwijs
talentontwikkeling bij het jonge kind

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

Geen LRK nummer

Openingstijden

maandag 08.30 - 12.30 uur
dinsdag 08.30 - 12.30 uur
donderdag 08.30 - 12.30 uur
vrijdag 08.30 - 12.30 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Overwater 1
2715 BT Zoetermeer
Meerzicht
079 321 32 93

Locatiemanager

Annie Koch
06 20 49 16 29

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen

Daar loopt ze, op haar kleine beentjes, dapper voor mama uit. De eerste paar keer waren nog een beetje onwennig. Maar al na een paar ochtenden spelen bij speeltaalhuis De Entree zit ze vol zelfvertrouwen. Want het is zo gezellig met de andere kindjes. En het voelt veilig bij de pedagogisch medewerkers. “Dag mama”, zwaait ze met haar handje. En ze buigt zich over een puzzel die al voor haar klaar ligt.

Spelen en tegelijkertijd leren bij speeltaalhuis De Entree

Bij Speeltaalhuis De Entree doen we allerlei spelletjes met de kinderen. Hierdoor leren ze de Nederlandse taal steeds beter. De kinderen krijgen een grotere woordenschat en maken steeds makkelijker moeilijke zinnen. Uiteraard met ontzettend veel plezier. Iedere maand ontdekken de kinderen weer wat nieuws. Ze leren over de natuur, over de ruimte, over de seizoenen. Ja, zelfs over kunst. We werken steeds met een thema dat precies past bij de belevingswereld van peuters.

Goed voorbereid naar de basisschool

Sommige peuters komen bij speeltaalhuis De Entree met een flinke taalachterstand. Het is prachtig om te zien dat die achterstand zo goed als weg is, tegen de tijd dat ze naar de basisschool gaan. Zo kunnen ze vol zelfvertrouwen en met plezier beginnen in groep 1. Bovendien zijn ze dan al vertrouwd met het gebouw, de leerkrachten en de andere kinderen. We zitten namelijk in kindcentrum De Entree. Wij gaan ook regelmatig met ze op bezoek bij groep 1. En we zorgen voor een goede overdracht naar de leerkrachten. Dat doen we uiteraard ook als uw kind naar een andere basisschool gaat. En na schooltijd beleeft uw kind een geweldige tijd bij BSO De Entree.

Komt u een keer kijken bij speeltaalhuis De Entree?

Langs de bouwhoek, de huishoek, de leeshoek. We geven u en uw kind met plezier een rondleiding in ons gezellige lokaal! Ook laten we u de buitenruimte zien. We vertellen u graag meer over het vaste dagritme en beantwoorden al uw vragen. Maar ervaar vooral eens de gezelligheid en de vrolijkheid van de kinderen. De lol die ze maken. En de leergierigheid als we taalspelletjes met ze doen. Het is superleuk bij ons!

Kaart laden...