Speeltaalhuis IKC Meester Verwers

Montessorimethodiek
intensieve samenwerking met Meester Verwersschool
grote, lichte speelruimte

Klantcontact & Advies

Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies
079 346 11 80

LRK-nummer

298901377

Openingstijden

maandag 08.45 - 12.45 uur
dinsdag 08.45 - 12.45 uur
donderdag 08.45 - 12.45 uur
vrijdag 08.45 - 12.45 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Dagdeelcombinaties per peuteropvanglocatie

Adresgegevens locatie

Forelsloot 1 - 2
2724 CA Zoetermeer
Seghwaert
06 - 57 42 61 15

Locatiemanager

Monique Waarsing
06 - 53 75 79 98

Neem contact met ons op

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen

In speeltaalhuis Meester Verwers leert uw kind het zelf te doen

Is de favoriete uitspraak van uw kind: ‘Zelluf doen!’? Dan bent u bij speeltaalhuis Meester Verwers aan het goede adres. De bekende woorden van Montessori zijn ‘Leer mij het zelf te doen’. En dat is precies wat wij doen. Wij geloven namelijk dat een kind van nature actief is en zich wil ontwikkelen.

Spelen is erg belangrijk voor kinderen

Bij ons is daar genoeg ruimte voor. We hebben een fijne plek waar kinderen buiten kunnen spelen. Daar is de zandbak bij velen favoriet! Is het geen ‘buitenspeelweer’? Dan is er ook binnen genoeg te beleven. In de groepsruimte van speeltaalhuis Meester Verwers is een bouwhoek, poppenhoek en leeshoek. Vanzelfsprekend is er veel speelgoed en er is altijd iets creatiefs te doen. Wees dus voorbereid op kleurrijke plakwerken en vaasjes van klei.

Uw peuter is in speeltaalhuis Meester Verwers bezig aan een ontdekkingstocht

Elk kind maakt die tocht op zijn of haar eigen manier. Onze pedagogisch medewerkers zijn er altijd om te helpen. Een veilig gevoel. Op speeltaalhuis Meester Verwers werken twee vaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Voor u en uw peuter is er dus altijd een vast gezicht op de groep.

We werken samen met basisschool Meester Verwers

Samen met deze school organiseren we activiteiten rondom verschillende thema’s. We nodigen u daar ook voor uit. Kinderen vanaf 3 jaar nemen regelmatig een kijkje op de basisschool. Zo wennen ze alvast op een rustige manier aan deze nieuwe omgeving. Is uw kind bijna 4 jaar? Dan maken wij een peuter-kleuter-overdrachtformulier. We bespreken dit formulier met u en sturen het naar de basisschool van uw kind. Dit formulier zorgt voor een soepele overgang. Alles voor de ontwikkeling van uw kind!

Kaart laden...