De KIDSclubs zijn klaar voor de squat

Met een bootcampworkshop trapt Kern Kinderopvang in Zoetermeer weer een reeks grotere activiteiten op de KIDSclubs af! Wie kan de meeste burpees? Of voert alle oefeningen zo snel mogelijk uit? Klaar voor de start, squat!

Met plezier in beweging

Nog de hele maand juni gaat elke week een andere KIDSclub in Zoetermeer bootcampen. Sergio, van Serrah Sport, zet de kinderen en pedagogisch medewerkers met veel plezier in beweging. Een uur lang werkt iedereen zich in het zweet. En met succes: iedereen deed enthousiast mee en hoopt dat Sergio vaker langs komt! Ondanks de spierpijn.

Geen tijd om te vervelen

Nog energie over? De KIDSclub heeft nog veel meer op het programma staan. Muzieklessen, workshops Free Running en dansmoves upgraden. Of wat dacht je van het thema ‘Van Wiel tot WiFi’? Deze zomervakantie draaien alle activiteiten om dat thema. De KIDSclub-kinderen kijkt er nu al naar uit!

KIDSclub

Wat is de KIDSclub? De wat oudere kinderen willen meer vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging na schooltijd. Daarom hebben wij speciaal voor de kinderen van 9 tot 14 jaar de KIDSclub. De kinderen beleven bij de KIDSclub leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten en workshops samen met leeftijdsgenootjes. Ook begeleiden wij hen op weg naar zelfstandigheid zoals van en naar school toe gaan.

 

1 juni 2021