Leuke thuisactiviteiten voor de BSO- en KIDSclub-kinderen

Na school nieuwe dingen beleven: daar staan wij voor op de buitenschoolse opvang (BSO) en KIDSclub. Vanwege de coronamaatregelen bieden BSO’s alleen noodopvang aan. Maar wij zorgen er ook voor dat de kinderen thuis ook nieuwe dingen beleven.

De kinderen mogen weer naar school. Maar daarna is het naar huis. Dus niet naar de BSO of KIDSclub. Die mogen nog steeds alleen noodopvang aanbieden. Dus kunnen kinderen hun vriendjes niet zien en krijgen ze niet de belevenissen en activiteiten die de pedagogisch medewerkers voor ze verzinnen. Toch? Nou ja, dat laatste krijgen kinderen bij ons wel. De BSO’s en KIDSclubs brengen het plezier bij de kinderen thuis.

Samen online

De kinderen van de KIDSclub konden een paar weken geleden een tasje ophalen. Daarin zat een knutselopdracht met materiaal voor thuis, een kookinstructie en een uitnodiging voor een online quiz.
De BSO’s gingen daaropvolgend op 11 maart online. Net als papa en mama videobellen. Deze kinderen hadden echter geen vergadering, maar een BSO Kern Bingo! Lekker winnen dus. Zo zijn de BSO en KIDSclub ook in de lockdown niet ver weg.

31 maart 2021