NLdoet 2019

Kern_oudeenjongevrouw

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Tijdens NLdoet kan iedereen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Het belang van vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor kinderen bij uitstek een manier om het belang van samenwerken te ervaren, om te ervaren hoe fijn het is als je iemand kunt helpen. Maar ook dat het prettig is als je in je eigen buurt mensen ontmoet. Spelenderwijs leren kinderen hoe ze deel uitmaken van de maatschappij. Onze visie Samen de Wereld Kleuren staat voor verbinden en samenwerken. Thema’s die bij uitstek passen bij dit evenement!

Kom in actie!

Ook voor organisaties is het een mooie kans om vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen! Wil jij ook een bijdrage leveren in jouw buurt? Kijk dan op de website van NLdoet en doe mee. Dit kan natuurlijk samen met je kind(eren), vrienden en/of familie!

14 februari 2019