Succesvolle gratis zaterdagopening

Op zaterdag 1 december waren locaties De Rietkraag en Het Eendennest geopend voor de kinderen van klanten en medewerkers. Ook niet-klanten zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes waren van harte welkom. Helemaal gratis. Zo kregen ouders de perfecte gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand. En daar is goed gebruik van gemaakt!

Een groot aantal kinderen van nul tot dertien jaar heeft tussen 09.00 en 14.00 uur gespeeld en gegeten zodat de ouders even tijd voor zichzelf hadden. Met de drukke decembermaand in het vooruitzicht werd dit erg gewaardeerd. Het was een feestdag voor de kinderen. Bij De Rietkraag vermaakten de kinderen zich met een speurtocht door het gebouw met allemaal verschillende opdrachten zoals schoorsteen-jump, pietendans en speculaaspoppen versieren. Ook kwamen er twee pieten op bezoek. Bij De Rietkraag stond een springkussen in de tuin, werden er speculaasjes versierd, was er pietengym en werden er sinterklaasbaarden gemaakt. De kleintjes die moe waren, konden lekker slapen. Het was een geweldige dag en een succes voor zowel jong als oud!

Ook aan de Voedselbank is gedacht

De feestmaand is een goede gelegenheid om aan elkaar te denken én elkaar te helpen. Daarom konden tijdens de koopzaterdag houdbare voedingsmiddelen ingeleverd worden voor de Voedselbank.

7 december 2018