Tarieven

Wat de kinderopvang u gaat kosten, hangt af van uw situatie en wensen. U kiest hoeveel dagen opvang u wenst en voor hoeveel kinderen. Bovendien krijgt u mogelijk een tegemoetkoming van de overheid.

Bereken hier uw opvangkosten 2022

Tarieven 2022

tarievenkaart kinderdagverblijf 2022
tarievenkaart speeltaalhuis Zoetermeer 2022
tarievenkaart peuteropvang Boskoop 2022
tarievenkaart buitenschoolse opvang 2022
dagdelencombinaties (peuterspeelzaal/speel(taal)huizen)
scholen- en productenoverzicht – Zoetermeer (buitenschoolse opvang)
scholen- en productenoverzicht – Alphen aan den Rijn en Boskoop (buitenschoolse opvang)
aanvullende voorwaarden

Kinderopvangtoeslag aanvragen

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Om dit aan te vragen, heeft u uw verwachte gezinsinkomen nodig. En de kosten en uren van de opvang. Deze gegevens vindt u in de plaatsingsovereenkomst. De verwerkingstijd bij de Belastingdienst is ongeveer acht weken. De Belastingdienst stort de tegemoetkoming op uw rekening. Bekijk de handige infographic voor een duidelijke en heldere uitleg over de kinderopvangtoeslag.

Dubbelcheck opvanggegevens kinderopvangtoeslag

Wij delen maandelijks kinderopvanggegevens met de Belastingdienst in verband met de hoogte van de kinderopvangtoeslag voor u als ouder.  Het is heel belangrijk dat dit gebeurt omdat u hierdoor minder risico loopt op terugvordering en nabetalingen door de Belastingdienst. Hiermee kunnen we namelijk veel (hoge) terugvorderingen voorkomen. Klik hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Onze medewerkers ondersteunen u graag als u er niet uit komt of vragen heeft. Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur op 079 346 11 80 of via het e-mailadres klantcontact@kern-kinderopvang.nl.